Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7

Kloosterfeest

Christelijk gezellig!

Uw gasten worden op christelijke wijze ontvangen door zuster Agaath en Zuster theresia Zij geven u bij binnenkomst de zegen voor het feest. Die u en uw gasten nodig zullen hebben. In de feestruimte hoort u op de achtergrond kerkelijke klanken, het geeft een ontspannen en rustig gevoel zodat u heerlijk van uw kopje koffie kunt genieten.

OPENING AVOND MEEZINGERS 20 a 30 min

Live gezongen showblok door zuster agaath en zuster Theresia. Haak in en zing mee uit vólle borst, van Hollands tot smartlap, eindigen in de polonaise als aftrap.

Schoonheid en Reinheid zitten natuurlijk niet alleen van binnen. Samen met de postulanten ontdoen de monniken de volgelingen van alle vormen van onreinheid. Aantal uitverkorenen nemen naast elkaar plaats en worden vastgezet. Vervolgens worden zij met behulp van niet alledaagse hulpmiddelen ontdaan van wilde haargroei.

PARTYNUMMERS Live gezongen showblok

Foto-act

Als er eenmaal een borrel inzit wordt het tijd om iedereen gezellig vast te leggen op de gevoelige plaat. Maar dat gebeurt natuurlijk niet nadat uw gasten in duo’s of groepjes een “extreem make-over” hebben ondergaan in de vorm van accessoires die zijn aangepast aan het thema van het feest.

      

Live gezongen eind showblok

Een pittige ontknoping van de gezusters, Op sensationele wijze ontdoen de 2 gezusters zich van hun gewaden waarbij ze zich ontpoppen als echte disco diva’s. Dan blijkt dat ze naast “de kerkelijke”zegeningen ook gezegend zijn met een heel andere kant!!!!!

KORTOM

Een rijkgevuld kloosterfeest met een hoog gehalte aan entertainment, live gezongen showblokken en interactie met het publiek.

De fotoact verloopt tussen de gasten door, de dj draait tussen de showblokken en acts feestmuziek,zodat het een groot feest blijft.

Bezetting 5 personen

DJ/geluidsman pater Petrus priester Antonius
Animatie/ moeder overste
Animatie/Zangeres Zuster theresia
Animatie/Zangeres Zuster Agaath
incl.geluid tot 250 pers

      

Avondvullend programma

Prijs op aanvraag